Известие

Collapse
No announcement yet.

Пружини за 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пружини за 33

Здравейте, решил съм да повдигна малко колата че с тези пътища съвсем и обелих корема. Какви пружини биха ми свършили работа за да се повдигне с 3-4 пръста и ще се отрази ли това чувствително на стабилността на колата? Благодаря за всякакви съвети и идеи. Срещнах в нета реклами на някакви уретанови буфери, които освен другото и повдигат колата, но не съм срещал никъде отзиви за тях от някой, който ги е ползвал.
    Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V

Koлега, 1.7 са си достатъчно повдигнати фабрично.
    Да не би гумите ти да са малки. До сега си първия, който иска да си повдига 1.7.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Гумите ми са дефолт - 60/14. И на мен никак не ми се ще да я вдигам и най-вероятно ще взема само едни нови пружини, че тия са 20 годишни и сигурно вече са уморени. Някакъв съвет за хубави пружини? Благодаря.

Comment

вземи си пружини от 164
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
          вземи си пружини от 164
          Ще променят ли височината?

Comment

Първоначално публикувано от pfloyd Покажи съобщение
            Ще променят ли височината?
            Повечето предни пружини на 33ките са си достатъчно високи, но с времето омекват. На една от алфите ми бях сложил точно от 164 и колата се вдигна на нивото с което е излязла от завода. Освен това са проектирани за по-тежка предница, тоест са по-издръжливи.
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Благодаря ти за съвета, ще се възползвам.

Comment

Working...
              X